Selvfølgelig kan du også se lækker ud

Selvfølgelig kan du også se lækker ud! Det er verdens største skrøne, at du skal være en ’size 0’ for at være attraktiv, smuk, flot, spændende og lækker at se på. Det kan du også sagtens selvom du vejer mere end gennemsnittet. Nogle ville kalde det at veje for meget. Men hvad er for meget og for lidt? Men hvis du vejer mere end gennemsnittet og dine hofter er brede, de bryster er fyldige, dine lår fylder meget, dine arme store og du har en muffin-top på maven, så har du stadig lyst til og stadig ret til at se lige så lækker ud, som hende der går rundt i en str. 36 eller 38.

Dine ekstra kilo skal ikke forhindre dig i at leve det liv du drømmer om, eller at se ud på en måde, som du drømmer om. Ja, modehusene, designerne og medierne har altid fokus på de små størrelser og de tynde piger, men lad det ikke bremse dig. Alle piger har ret til at være lækre og se lækre ud, nu er det din tur.

Din krop er ikke din fjende

Det første du skal lære er, at din krop er ikke din fjende. Du vejer nu engang det du gør, og selvom du måske er i fuld gang med at forsøge at tabe dig lidt eller skrumpe et par millimeter ind i omkreds, bliver du nødt til at forholde dig til status quo. Og status quo er at lige nu er du stor og fyldig og lige nu har du også lov til at være smuk at se på. Du har lov til at vælge tøj, der er flatterende, sidder godt og fremhæver de ting ved din krop, som er flotte og det kan du gøre ved at vælge tøj, der sælger Tøj til store piger.

 
Fordelen ved tøj til store piger

Fordelen ved at købe tøj der er specielt designet til store piger er, at der er taget højde for at din krop ser anderledes ud end piger der går i små størrelser. Noget tøj til store piger vil være særligt godt til piger med en stor mave, noget tøj til være særligt godt til piger med ekstra fyldige bryster og noget tøj vil være godt til piger med store arme. Så det handler om at se på tøjets design og vælge det, der kommer til at sidde bedst på lige præcis din krop og som får dig til at se lækker og sexet ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *