3 fantastiske gave idéer til mors dag

Mors dag gaver

Mors dag er en af de vigtigste dage på hele året. Specielt hvis du spørger din mor naturligvis.

Dog er det samtidig en dag hvor du får muligheden for, at få takket din mor for alle de gode og fantastiske ting hun har gjort for dig, eller som hun stadig gør for dig. Når det så er sagt giver det dig også en chance for at give hende en yderst betænksom gave, som virkelig viser hvor meget du tænker på hende.

Du ønsker helt sikkert at give hende noget, som viser omtanke og som samtidig er personlig og henvender sig til lige netop hende som person. Noget der viser hvor godt du egentlig kender hendes personlighed. 

Derfor får du nu her tre skønne idéer til hyggelige gaver, som i den grad passer perfekt ind i mors dags temaet.

Snug Rug Deluxe

Snug Rug Deluxe passer perfekt til den mor der elsker at slappe af i sofaen efter en lang dag. Her får du nemlig et blødt og varmt fleece tæppe med ærmer, som din mor på denne måde kan tage på når hun fryser på de ekstra kolde dage. Det er fantastisk hvis du ønsker at holde dig varm, men samtidig sidde med en god varm kop kaffe.

Det bedste ved det hele er rent faktisk, at der er en lomme i tæppet, så din mor sagtens vil kunne opbevare sine briller. Så kan hun altid være sikker på at de er indenfor rækkevide når hun skal se sit yndlings program i TV. 

Wake-up Light

Er din mor en mor med ekstremt lange arbejdsdage? Eller skal hun noget andet der gør, at hun er tvunget til at stå afsindigt tidligt op om morgen? Så er Wake-up Light den perfekte mors dags gave.

Vækkeuret kan indstilles sådan, at den meget forsigtigt vil tænde lyset inden selve vækkeuret ringer. Din mor kan tilmed vælge imellem 7 forskellige farvenuancer samt den lyd som vækkeuret skal vække hende med. Vækkeuret har både skønne naturlyde og andre behagelige toner, der alle sammen gør, at din mor kommer til at vågne med et smil på læben. 

Månelampe

Sidst på listen finder vi månelampen. Det er en sød, sjov og i særdeleshed anderledes lampe der passer perfekt i alle rum.

Månelampen er den perfekte mors dags gave fordi, det er en rigtig fin lille hyggelampe, som din mor kan gøre brug af når hun skal læse en god bog.

Så hvis du også er klar til at give din mor den perfekte mors dag gave, så skal du bare følge linket.

Her tænker du på “3 fantastiske gave idéer til mors dag”

  1. Hey, Adabster.dk
    Ift. 3 fantastiske gave idéer til mors dag, hvor har i så de oplysninger fra. Jeg har oplyst min email adresse og i må meget gerne lige vende tilbage snarest. 🙂
    Venligste hilsner. Luna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *