Investeringer for nybegyndere

Hvis du aldrig nogensinde har foretaget en investering i dit liv, så er det måske på tide at du får det prøvet ad. Investeringer virker som en uundgåelig del af at blive den ene procent – en drøm som utroligt mange mennesker går med. 

Uanset hvilken film eller serie man ser, hvor den ene procent er involveret, så har de altid fået deres formue igennem smarte investeringer og selvfølgelig hårdt arbejde – og sådan ser modellen sådan set også ud i virkeligheden. 

Hvis du er helt grøn til investeringer, så er der et par ting som du bør have fuldstændig styr på, før du kaster dig ud i det. Investeringer kan nemlig både tjene dig ualmindeligt mange penge, men også sætte dig i stor gæld, hvis det går galt. 

Nedenfor finder du nogle gode overvejelser og eksempler på investeringer, som du bør læse før du investerer.

Du skal ikke investere med hjertet

Selvom du måske falder over et projekt som smelter dit hjerte, så er det ikke lig med en god investering – det kunne det godt være, men du bliver nød til at kigge på dataen og ikke bare mærke efter i maven. 

Alle gode investering er datadrevne til en vis grad, og det bør dine selvfølgelig også være. Man ser det desværre engang imellem i løvens hule, at der kommer nogen ind med en idé der ikke er vanvittigt god, men som virkelig sælger til vores følelser – de er ikke altid holdbare, selvom de er søde og får os til at føle alt muligt. 

Fysiske investeringer

Kan være en utrolig god måde at sikre noget kapital. Lad os sige at du lige er blevet færdig med din rolex afbetaling og nu har du et helt afbetalt rolex ur. Hvis du er virkelig god til investeringer, så lægger du bare uret i skuffen og tæller til ti år – så burde det have øget sin egen værdi markant, uden at du behøver at have løftet en finger.

Der findes også mange andre gode fysiske investeringer, som du kan foretage dig der giver et lidt sjovere og bombastisk afkast end at have dine penge i banken. 

Et andet eksempel er kunst, og det er faktisk her at utroligt mange investorer laver rigtig mange af deres penge. Hvis du køber et stykke kunst af en upcoming kunster der så ender med at klare den ude på kunstmarkedet, så kan du sælge maleriet for utroligt meget mere. 

 

Her tænker du på “Investeringer for nybegyndere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *